Az OrthoSera

Az OrthoSera Magyarország vezető vérszérum-fejlesztő vállalata, amely a vér regeneratív lehetőségeit hasznosítja a betegségek kezelésében, terápiás eszközként.


Az OrthoSera tevékenysége jelenleg a csont beültetésére, a beteg ízületek kezelésére, a sebgyógyulásra, valamint a fogászati és ortopédiai indikációkra összpontosít. A vérszérum magas regenerációs potenciállal rendelkezik és ennek alapján az OrthoSera már három technológiát is eljuttatott a klinikai felhasználásig.
A BoneAlbumin lényegében egy szérum albuminnal impregnált beültethető csontszövet, amelyről kimutatták, hogy aktiválja a csontvelő őssejtjeit ezáltal gyorsabb és jobb csontgyógyulást eredményez. Ez a szövettermék már elérhető és klinikai tanulmányok bizonyítják hatékonyságát a sportsebészetben és a fogászati kezelések során.

Orthosera Plazmacentrum
Másik sikeres technológiánk is ezt a koncepciót viszi tovább, mivel egy sajátos, növekedési faktorokban gazdag szérumfrakció (hiperakut szérum vagy hypACT) elkülönítésére szabadalmaztatott módszert alkalmazunk, amely kimagasló hatást mutatott az artrózis által érintett csont-, porc- és őssejt populációk regenerációjának elősegítésében. A hiperakut szérum alkalmazható sajátvér injekció formájában, de fejlesztés alatt van a stabil vérkészítmény is. Az OrthoSera emellett szakmai tudását és technikai kapacitását felajánlva a koronvírus-járvány alatt az Innovációs és Technológiai Minisztérium kérésére és támogatásával plazmakészítmények előállításával tevékenyen részt vett a pandémia elleni harcban.

Hírlevél szolgáltatás

Ok